Gyakori kérdések

Mennyi idő alatt készül el a rendszámtáblám, miután leadtam a rendelést a webshopban?

Minden tábla egyedi megrendelés alapján készül el. Az e-mail-ben kiküldött rendszámtáblád  látványtervének jóváhagyását követően, 2-3 munkanap alatt gyártjuk le és ezután adjuk át a GLS futárszolgálatnak.


A táblák mérete megegyezik az eredeti rendszámtáblákéval?

Igen, az 520 x 110 mm-es tábla akkora, mint az eredeti rendszámtábla, így beleillik a legtöbb rendszámtábla tartó keretbe.


Műanyag vagy fém rendszámtáblát válasszak?

Ha a rendszámtábla fokozott napsütésnek és ezáltal hőhatásnak van kitéve, akkor a FÉMET javasoljuk. Ha mégis műanyag táblát szeretnél, akkor a parkolások alkalmával mindenképp vedd le és tedd árnyékos helyre.


A táblák dombornyomott rendszámtáblák?

Nem. Az általunk készített rendszámtáblák kinézetre olyanok, mint az eredeti rendszámtáblák (eltérő osztással és karakterekkel), viszont matricázással készülnek.


Csak előre kiválasztott betű, illetve grafikai sablonból lehet választani?

Nem. Mivel ezek matricázott táblák, eltérhetünk a mintákon látott betűtípusoktól, illetve grafikáktól. A jó ízlés és ésszerűség határain belül, bármit ki tudunk nyomtatni : )


Legyártunk az eredetivel megegyező rendszámot?

Határozottan nem! A mindenkor érvényben lévő, közúti forgalomban használatra előírt rendszámtáblát, illetve annak pontos másolatát, nem gyártjuk le! Ezek használatát a törvény szabályozza, a hatósági jelzéssel való visszaélést pedig bünteti!