Általános Szerződési Feltételek

Rendelés menete:

  1. Kattintsunk a Vásárlás gombra a termék oldalán, vagy a kívánt termék dobozában a termékkategóriákban / főoldalon.
  2. A termék hozzáadásra kerül a kosárhoz.
  3. A kosárban ki kell választani a megfelelő szállítási és fizetési módot.
  4. A következő lépésben ki kell tölteni a megrendelőlap mezőit. Itt lehetőség van a megjegyzés rovatban egyéb információk megadására is.
  5. Végül a Megrendelés elküldése gombra kattintva véglegesíteni kell a megrendelést.
  6. A megrendeléseket 2-3 munkanapon belül adjuk át a futárcégnek.

Fizetési lehetőségek:

  1. Fizetés Barion-on keresztül: Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
  2. Fizetés utánvéttel: A rendelt terméket elkészítjük és utánvéttel küldjük meg.

Távszerződés:

A Megrendelés a webshopon keresztüli elküldésével és annak visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre Jansik György egyéni vállalkozó  6728 Szeged, 4. u. 9.,  adószám: 60787059-1-26, email cím: info@dekorosmuvek.hu , mobil: +36 30 373 6596 mint Szállító, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi alpontok szerinti feltételekkel:

a Szállító köteles futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni.

Megrendelő jogosult a megrendelésétől elállni mindaddig, amíg értesítést nem kap a gyártás megkezdéséről.

Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Csongrád-Csanád Megyei Bíróság illetékességét kötik ki.

A jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II. 5.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

Elállási jog:

Termékeink rendelése internetes rendelés, ezáltal a vásárló a terméket nem tudja megtekinteni. A vásárló az áru kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül elállhat a vásárlástól, ennek részletes szabályait a 45/2014. (II.26) Kormányrendeletben olvashatja. Ez a jog néhány kivételtől eltekintve minden esetben gyakorolható. Kivétel alá tartozik az olyan termék, amely a megrendelő egyedi kívánsága alapján kerül elkészítésre.

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. Kormányrendelet (rendelet) alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illet meg bennünket internetes vásárlás esetén, és e jogot néhány kivételtől eltekintve minden esetben gyakorolhatjuk. Az elállási jog azt jelenti, hogy az interneten (távollevők között) megkötött szerződéstől jogszabályi felhatalmazás alapján egyoldalúan visszaléphetünk és a termék visszaküldése esetén követelhetjük a kereskedőtől az általunk kifizetett összeg visszatérítését. Az elállási jog kompenzálja azt, hogy a vásárlás előtt nem volt lehetőségünk a termék megvizsgálására, kipróbálására, illetve üzembe helyezésére. A vállalkozások nem kötelesek olyan termékek feltétlen visszavételére, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó egyedi utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő. Ha ezekben az esetekben elfogadnánk az elállási jog gyakorlását, akkor gazdaságilag értéktelenné válna a dolog, hiszen a kereskedő már nem tudná a kizárólag az azt megrendelő fogyasztó számára értékkel bíró egyedi jellegű terméket más vevő számára értékesíteni. Példaként említhető, amikor ajándéktárgyakat, pólókat, bögréket a megrendelő egyedi kívánsága, az általa biztosított fotók alapján készítenek el. Hasonlóan nem gyakorolhatjuk elállási jogunkat, ha az általunk készített digitális fényképek előhívásával, vagy egyedi számítógépes szoftverek megalkotásával bízzuk meg a webáruházat.

További kérdések esetén, érdemes átolvasni a hivatalos állásfoglalást, melyet az alábbi linken is megtalálható: Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság hivatalos weboldala – Elállási és felmondási jog

További kérdések esetén, érdemes átolvasni a hivatalos állásfoglalást, melyet az alábbi linken is megtalálható: Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság hivatalos weboldala – Elállási jog hiánya

Egyéb tudnivalók:

Tájékoztatjuk, hogy a szerkesztett anyagokat 3 évig megőrizzük, utána törlésre kerülnek.

A weboldalon látható képek eltérhetnek a valóságtól (élénkebb színű, halványabb, sötétebb, jobban csillog, stb.) ezért a weboldalon látható képek és a valóság közötti eltérésekért felelősséget nem tudunk vállalni. Törekszünk arra, hogy fotóink minősége magas színvonalú és színhelyes legyen, de a képernyő beállítása módosíthatja a színeket, tehát eltérhetnek attól. A termékek leírása tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak minden információt az adott termékről.

A feltüntetett árak bruttó árak, 0%-os ÁFA tartalommal.